• Portada
06/03/2014

Laboratori d'Idees en innovació en aliments

Empreses i experts del sector de l'alimentació es van reunir a la primera sessió del Laboratori d'idees sobre "Innovació en aliments i crisi econòmica", que organitza el Parc de Recerca UAB. En aquesta jornada es van identificar oportunitats i tendències de mercat amb la intenció de generar col·laboracions entre els assistents per al llançament de nous productes. 

El Parc de Recerca UAB ha posat en marxa un laboratori d'idees sobre "Innovació en aliments i crisi econòmica", en el qual empreses i investigadors del sector participen definint l'entorn i les problemàtiques globals amb l'objectiu de generar col·laboracions i transferència en temàtiques comunes.

L'activitat comprèn la realització de tres jornada-taller de co-creació on s'espera poder generar projectes d'R+D amb les empreses del territori, alhora que obtenir l'opinió dels participants al voltant de la temàtica. La primera sessió va tenir lloc el passat divendres 14 de març a l'edifici Eureka del Campus de la UAB i va comptar amb investigadors, empreses alimentàries, proveïdors de matèria primera i tecnologia, empreses distribuïdores i experts en el comportament dels consumidors, associacions de consumidors, entre d'altres. En les trobades successives es treballaran les idees sorgides en la primera sessió per anar generant potencials col·laboracions i transferència de coneixement entre empreses i grups de recerca.

Les conclusions obtingudes a partir dels diàlegs generats en la sessió serviran de punt de partida per a l'elaboració d'un informe que es presentarà a Alimentaria 2014, en un esdeveniment co-organitzat per la Fundació Triptolemos i que compta amb el suport de la Obra Social "La Caixa".

 
View low-bandwidth version