Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

Workshop sobre mètodes i automatització en Microbiología Alimentaria (Memorial DYCFung)

Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Detalls de l'event

Nova edició d'aquestes jornades, que es fan del 26 al 28 de novembre a la Facultat de Veterinària, dedicades a ampliar i difondre els coneixements teòrics i pràctics sobre mètodes innovadors per detectar, comptar, aïllar i identificar ràpidament els microorganismes, i els seus metabòlits, habituals en els aliments i l'aigua.

La ponència inaugural d'aquest XXII Workshop «Métodos Rápidos y Automatización en Microbiología Alimentaria» –memorial DYCFung– anirà a càrrec de José Juan Rodríguez Jerez, professor del Departament de Ciència Animal i dels Aliments de la UAB, sota el títol «Visión general de los métodos rápidos y miniaturizados, y la automatización en microbiología».

Al llarg de quatre dies s'impartiran conferències i sessions pràctiques, taules rodones i demostracions d'interès per a directors i tècnics d'indústries, consultories i laboratoris agroalimentaris i d'altres sectors (microbiològic, biotecnològic, clínic, farmacèutic, cosmètic, químic, mediambiental, etc.); inspectors i altre personal de l'administració; estudiants de grau i postgrau, personal tècnic i professors universitaris; personal d'altres centres de recerca; etc.

Més informació: https://webs.uab.cat/workshopmrama/programa/